úterý 12. února 2013

Súťaž

Mile nase Bigshotacky :)

S mojou kamoskou a spoluspravkynou klubiku Bigshot  na portali Fler Maruskou  & Scrap_Komou sme uz dlhsiu dobu rozmyslali nad zaujimavou sutazou v ramci klubu...Blahozelania a stranky sa robia vsade.. Chcelo to nieco zaujimave a celkom ine..

Posledne dni som uhanala viacero dievcat s poziadavkou na papiere s kuchynskou tematikou, lebo som sa rozhodla spravit darceky pre kamosky - kucharky (zapisniky na recepty).

Vcera som jeden z mojich prvych vytvorov dokoncovala a komentar mojho manzela k mojmu vytvoru bol strasny ...Jeho argument, ze je to sice pekne, ale... Kto si uz dnesnej dobe internetu pise recepty do zosita ???!!!!! Ved kliknes a mas to !!! A to dodam, ze on sam je kuchar...
A tym ma teda nastartoval, aby som ho presvedcila, ze aj dnes maju dievcence rady zapisniky na recepty... A tema na sutaz bola na svete.

Temu som teda prezradila. Bude to zapisnik na recepty, neboli kuchařka po česku:)). Nemusi to byt nic ohromujuce - staci jednoduchy a mily napad..Jedinou podmienkou bude, aby sme zachovali temu klubu, pouzitie BigShotu :) Ci to bude pouzitie vysekov, alebo embosovania je na vas.

Termin ukoncenia sutaze  je 31.3.2013.

Vytvory poprosim dorucit do mojej posty. Po skonceni sutaze vytvorime hlasovaci blog a POZOR bude aj krasna a hodnota cena pre vyherkynnu od nasho sponzora Marusky& Scrap_KoMa

Vyhrou su razítka od Aladine:



Verime, ze sa vas zapoji co najviac :)

Tak dotvorenia Bigshotacky :)

Vasa LindaG & Scrap_KoMa alias scrapglamour:-).