čtvrtek 16. června 2011

Liftování I - Papírové hrátky podle Předlohy

To že nejvíce se pohybuji v tom virtálním světe asi na Fleru je všeobecně znýmý fakt - a v tomto klubu se vyřádíme s papírem dosytosti. Tento příspěvek bude starší - ještě z jara:)

A v březnu jsme si hrály a zadání bylo: vytvořit scrapbookovou stránku o rozměrech 30x30 cm a tentorkát dle předlohy - nebo-li tzv. Liftu. Žádné další podmínky nebyly:-)

Scrapbookařky budou velmi dobře vědět, o co jde:).
Pro náhodného čtenáře jen krátké představení:
Když se tvoří podle liftu, první stránka se udělá podle předlohy, kterou si sama vybere scrapařka, která začíná a tvoří první stránku. Pro všechny ostatní je První předloha tajná. První scrapařka stránečku udělá a pošle ji další scrapařce v řadě. A takto to jde pořád dál a dál. Vtip je v tom, že vždy každý vidí jen tu jednu stránku - předlohu:-), kterou mu poslala kolegyně před ní. A tak se také stane, že poslední stránka se vůbec předloze podobat nebude:-)).

A jak se zadařilo v našem případě, to můžete posoudit sami.
Příjemné pokoukání.

Ještě dodám, že se tvořilo podle tohoto Liftu a vybírala Danas (lift má stažený už dlouho a neví odkud, na jeho kráse to však nic neubralo:))....další v pořadí byly tyto dámy: kakou, Simča alias Sladké nápady, moje maličkost alias Scrap_KoMa, dále lostbear, Agata 40 neboli Irča, Creativa I a kukik:)








Žádné komentáře:

Okomentovat