úterý 8. května 2012

30 days of lists

Nakazila jsem se U Pettie a i když ona začala už prvního května, já se rozhodla také přidat, pravda, trošku později, ale jdu do toho! Začínám také!

A o co že jde? Nejlépe to má napsané právě Pettie, tak s jejím souhlasem, jsem okopčila kousek z jejího blogu:

Zdroj U Pettie:

"Hledala jsem inspiraci na minialba a narazila jsem na „30days of lists“. Jakýsi deníček nebo bloček plný seznamů. Spoustu dalších informací jsem pak našla tady.
Mám ráda vzpomínky v mnoha formách :) . Navíc se mi líbí, že jde jen o třicetidenní záležitost, což bych snad mohla zvládnout :) . A ke všemu miluju bloky, bločky, zápisníky, deníky a deníčky. Takže jsem se rozhodla, že si takový bloček taky udělám a během května se ho pokusím zaplnit seznamy, podle tohoto seznamu seznamů :D . Startuju 1. května. Nechce se někdo nezávazně přidat? :)
Mimochodem marně přemýšlím nad vhodným překladem do češtiny a tím i nad zajímavým názvem pro tento projekt. Napadlo mě jedině "30 dní v seznamech", ale nepřijde mi to úplně ono. Nenapadá něco vás?
A pro inspiraci ještě odkaz na galerii. "

V neděli jsem si o celé akci přečetla, nakazila LinduG a pár dalších závislaček na práci s papírem. Celé šílenství jsem totiž propagovala u sebe v klubu na Fleru a tak nás (nás opozdilých)  nakonec bude víc! Což je úžasné! Bude mnohem více povídání kolem seznamů, mnohem více inspirace i pokoukání na českých scrapových blozích.

Ještě v neděli jsem si vyřezala na BigShotu vše, co jsem si myslela, že bych mohla potřebovat a v pondělí si napsala první seznam a i seznam na celý týden, který bude - překvapivě - více než méně o mě:

1. den - Proč to všechno
2. den - Co si o sobě myslím
3. den - Aktuální stav
4. den - Co si o mě myslí druzí
5. den - V čem jsem dobrá
6. den - Na co se těším
7. den - Chce to změnu!

Psát svůj seznam budu darovanou fixou od Aladine, která se mi osvědčila už při mnohých popiskách.

Témata pro první týden mám daná a nyní přijde to nejzábavnější, vymýšlení bodů pod každý jeden seznam, dnes mám téma Co si o sobě myslím. Zpytovat se v těch negativnějších věcech není až tak snadné:) a že jich je, asi více než těch pozitivních vlastností! :-)

A na závěr se nesmím zapomenou pochlubit, zalarmovala jsem Lucy65, která mi hned a velmi ochotně navrhla a vyrobila úžasné razítko právě pro tuto akci. Jasně, že ho použiji i na prázdninový deník, cestovatelský deník a jiné podobné sešity, notýsky a sešítky:-).

Tady je bordurové razítko od Lucy65:

Pokud se chcete přidat, neváhejte!

Přeji krásné tvoření a mnoho inspirace, scrapglamour.

3 komentáře:

  1. Super, že ses taky přidala a "zlanařila" pár dalších :)
    Ohledně seznamů - dobrý nápady, asi se taky inspiruju :)
    A razítko taky skvělý!

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že v tom jedeš s námi. Dobrý nápady do seznamů. Asi také budu hledat inspiraci. A razítko od Lucy je bezkonkurenční, stejně jako všechna její razítka.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,jo:), je to super akce! Razítko už mám doma, takže můžu začít dodělávat stránečky:)

    OdpovědětVymazat