pátek 4. května 2012

Dětství


Tak tato stránka vznikla ještě v zimě, když už ve čtyři odpoledne byla venku tma. Je to tuším má druhá letošní stránka:-).


Na fotografiích jsem já jako malá, mohlo mi být tak 2, max. 3 roky. Je to focené ještě ve sklepním bytečku pod Restaurací u Beranů v Divišově. Poznala jsem to podle těch děsných tapet za mnou na fotce. Vždy jsem mamce tajně vzala nůžky a v rohu stříhala do lehce odchlípnuté tapety. Vystřihovala jsem tam okénka, dveře a domečky, na svou práci jsem byla náležitě pyšná, bohužel rodiče takové pochopení neměli:-). Zřejmě mé první scrapbookové začátky, ... tak trošku jinak:-).



Na tuto stránku jsem použila bílou čtvrtku a dobarvila ji Distress Stain, odstín Tattered Rose. Chvilku nechala uschnout  a pak doblendila růžovými inkousty Distress, také Tattered Rose a Aged Mahogany (pouze okraje stránky). Stránku si orazítkovala anglickými texty a motivy. Použila jsem pět odstínů inkokustů, i když to z fotografie není až tak patrné: Tea Dye, Walnut Stain, Aged Mahogany, Tattered Rose a Black Soot. Fotografie jsem musela otrhat, to mi nedalo. Okraje fotek jsem si ohnula směrem nahoru a nepodlepovala je. Fotografie v pravo je ušpiněná Tattered Rose inkoustem. Jen lehce dozdobila koupeným papírem ze sady Once upon a Time od DCWV, bílým výsekem od Tildy, stužkou a provázkem a stránka byla na světě.


2 komentáře: