čtvrtek 2. února 2017

Okénko do minulosti

Chtěla bych vám představit novou členku týmu scrapglamour, Adinu, která nás uvede do tajů starých papírů a vše s tím spojené. Nechce se mi použít přímo slovo historie papíru, protože o tom bylo psáno mnohé a my se nechceme opakovat. Ne, Adina nám bude pravidelně přinášet články o použití papíru v třicátých letech a v předválečném období minulého století jako jsou reklama, staré pohledy, telegramy, vizitky, svatební oznámení, omalovánky, školní sešity, recepty a mnohé další...

Takže všechny, které se zajímáte o období naší první republiky, třicátá léta a dobu před druhou světovou válkou, jste srdečně zvány k naší rubrice Okénko do minulosti. Na první článeček se můžete těšit již tento víkend.

A nyní, dovolte, abych vás blíže seznámila s Adinkou, nejlépe jejími vlastními slovy:

"Jsem žena víc jak středního věku, vdaná matka dvou dospělých dětí a babička jedné krásné vnučky. Celoživotně sportuji, běhám a jezdím ráda na kole a motorce. Mimo sportování ráda pracuji na zahrádce, věnuji se sběratelství a různým kreativním aktivitám. Hlavně práci s papírem, scrapbooking – různá přáníčka, albumy apod. Tuto aktivitu se mnou sdílí i moje vnučka. Miluji četbu kvalitních knih, hlavně životopisy slavných osobností první republiky a druhou světovou válku. Těším se na příspěvky, které  budu vkládat na blog, doufám, že najdu příznivce, kterým se to bude líbit."

Zdenka Brodská alias Adina

1 komentář: