středa 8. února 2012

Tak trošku od všeho něco:-)), aneb Pel Mel posledních dvou týdnů

Poslední dobou to na mém blogu vypadá, jako že se nic neděje, ale ono se děje:-)..... a hodně, je toho tolik, že jsem neměla ani chviličku o tom napsat.

Je pravda, že nejvíce času nyní kromě balení objednávek a nutné administrativy na Fleru i na e-shopu scrapglamour věnuji svému klubu na Fleru a nemálo času spolkne také příprava Časopisu Scrapování. To všechno ano. Ale zatím stíhám i jiné věci a  mám spoustu novinek.

Tak předně jsem založila nový profil na Fleru jen pro Časopis Scrapování. Že jsme to měly udělat už dávno? Asi ano, měly!
Budeme rády, když si nás dáte do oblíbených a podpoříte nás svými komentáři a příspěvky:-). V rámci aktivit na Fleru se spolu s námi můžete zapojit také v klubu časopisu, kde pořádáme různé soutěže, píšeme o novinkách a nebo jen debatujeme o scrapu:))

Něco částečně z osobního a částečně z pracovního života -  seznámila jsem se s jednou milou paní, která získala české zastoupení francouzské firmy Aladine. A slovo dalo slovo a jak jinak? Už spolupracujeme:-). Začátkem února jsem u firmy Aladine udělala první objednávku a nyní už mám většinu zbožíčka doma! Dorazila mi nová razítka, pomůcky pro inkoustování a nově také věci na Pečetění!

A z pomůcek na pečetění jsem absolutně unešená. Je to svět sám pro sebe a přitom se tak krásně dá použít při scrapování! Nyní zatím zkouším a hraju si, co všechno to umí, ale už brzy vám přinesu nějakou ukázečku s pár fotkama. Vše k dostání na http://www.scrapglamour.com/, samozřejmě, jak jinak:))

Včera jsme si naplánovaly setkání redakce v Praze a to hned na nadcházející sobotu. Takže se těším, až poznám některé členky redakce, neb všichni ví, že redakce našeho časopisu si rozložila svůj tábor na skypu:) a ne se všemi se známe osobně. Takže tuto sobotu odpoledne to napravíme a probere vše na živo, face to face!

Těším se na všechny, ale nejvíce jsem zvědavá na osůbku, která se skrývá pod nickem Milka, tak ji zná většina scrapbookového světa.
....a znáte ten pocit, že si s někým chvilku povídáte a přitom cítíte, jako byste ho znali celý život? Tak takhle to mám já s Milkou a zdá se, že je to vzájemné! Další úžasný človíček v mém životě, kterého bych nejspíše nikdy nepotkala, pokud by do mého života nevrthl scrap, tak jak vtrhl.....

Trošku mě mrzelo, že ke všem svým aktivitám mě minula mánie výroby srdíček všech velikostí, barev, ale i tvarů, která poslední cca dva měsíce vládne v českém scrapu. Ale tento pocit zmizel, když jsem minulý týden otevřela úhledně nadepsanou malou obálku a z něj na mě vykouklo nádherné vintage srdíčko. Byla jsem překvapená. Tohle se mi obvykle neděje. Vážne ne:)). Bylo nádherné, tak mi chvilu trvalo, než jsem se vynadívala a doobdivovla všechny drobnosti na něm a než jsem ho otočila a přečetla si věnování:

     "Protože mám pocit, že Tě znám už hrozně dlouho ....."              Milka, 21.2.2012

Srdíčko mám pod monitorem a každou chvilku mi k němu zatoulá zrak! Milko, děkuji!


Svět je prostě a jednoduše krásné místo!:-)),
scrapglamour.

2 komentáře:

  1. Moc rádo se stalo... Obě máme srdíčko na stejném místě, taky mi leží pod displejem... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tesim sa na pecetidla a velmi..tolko napadov mam :-)

    OdpovědětVymazat