čtvrtek 18. října 2012

Námořnická stránka

Ve svém minulém článku jsem vám představila sadu tří úžasných oboustranných čtvrtek Marine z letošní kolekce Summer 2012 od firmy ILS.
Dnes jsem se rozhodla vám ukázat stránku do svého scrapbookového alba. Kromě sady papírů Marine jsem si připravila jednu bílou podkladovou čtvrtku, dvě fotky na výšku, oboustrannou lepicí pásku, 3D lepicí čtverečky, nůžky, razítko a razítkovací barvy, provázky a kus obvazu vyřazeného kvůli datu trvanlivosti z autolékárničky. :)
Na základovou bílou čtvrtku jsem nalepila pruh krásné čtvrtky s imitací dřeva. Tenhle vzor mi evokuje staré lodě oprýskané mořem, mola a takové ty dříve bíle nalakované dřevěné boudičky pobřežní hlídky stojící na některých plážích.
Obě fotky jsem podlepila vzorovanými papíry.
Jeden roh jsem orazítkovala modrými a černými „kaňkami“, které mi trochu připomínají tříštění vody o skalní útesy. Na nalepený pruh jsem umístila obě fotky a pod ně jsem zasunula námořnickou síť – tedy kus obvazu s provázky.
Zvlášť jsem si vytvořila lodičku. A jelikož na jedné z fotek je nafukovací kruh, tak i lodička má svůj záchranný kruh s lanem. ;)
Lodičku jsem pomocí 3D lepicích čtverečků umístila do orazítkovaného rohu.
A abych zopakovala i motiv použitý na druhé fotce, tedy prádlo na šňůře a kolíčky, vytvořila jsem v horní části stránky šňůru s prádlem.
A ještě nějaké detaily...

Díky za Váš čas

3 komentáře:

  1. Nádherná stránka, přitom lehká a spoustu vychytávek - krásná loďka a ty kolíčky s prádlem nemají chybu!!, děkuji za super příspěvek na blog!

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo mi ctí, děkuju za pochvalu. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Stránka je super, ale lodička je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat