úterý 5. června 2012

ILS na scrapglamour!!!

Čtvrtky ILS na scrapglamour!!!, konečně i u nás v Čechách!

Možná znáte, možná neznáte polskou firmu I lowe scrap, zkráceně ILS, která je na trhu již přes 3 roky a spolupracuje s nadanými předními designerkami. Jejich papíry scrapařky kupují po celé Evropě, dokonce i v Japonsku a nyní se nádherné kolekce dají koupit i u mne v obchůdku: -).

ILS dělá kolekce - sady po třech oboustranně vzorovaných papírech vysoké gramáže 250 gsm. U nových kolekcí VIVID a MARINE je třetí papír z jedné strany rozdělen na pole 3*4". K letním kolekcím jsou v nabídce také pásky 2*12", ideální na bordury, dozdobení i výseky ke stránkám.

Každá čtvrtka je velice kvalitní, vyráběná u nás v Evropě, takže žádný čínský šmejd!:-)).

Dovezla jsem všechny - nové i starší - kolekce, které měly skladem a musím říct, že se po nich jen zaprášilo. Ty nové kolekce půjdou objednat, ty starší, jak mi bylo po mém dotazu sděleno, se zřejmě dotiskávat nebudou, neboť za pár měsíců přijde ILS s novými kolekcemi a že se máme na co těšit, nemusím ani psát:-).

Dost povídání, tady je ukázka ucelených sad:

Nová kolekce MARINE Summer 2012:


Je to kolekce, která je inspirována námořnictvím, plavbou, mořem, molem a krásným čistým jezerem. Co víc by si člověk v létě mohl přát!

Nová kolekce VIVID Summer 2012:


Tato kolekce je plná extrémů, je barevná, plná slunce a jasných barev. Ač se může zdát nesourodá, zkušená scrapařka, která se nebojí barev, si s novou letní kolekcí VIVID poradí. Pokud stále váháte, jestli se pustit do této trošičku kontroverzní kolekce, navštivte blog ILS, který se inspirací a neotřepanými nápady jen hemží!


Jarní kolekce ILS na scrapglamour - Spring 2011: la maison rose a LET it GO




Starší kolekce ILS na scrapglamour - Winter 2011: I love pattern a rise&shine a look@me







Ani se nemusím ptát, jak se vám líbí, že?


1 komentář:

  1. Krasne, uz som si aj objednala a tesim sa na balicek..mam s nimi plany :)

    OdpovědětVymazat